Retete culinare
INGREDIENTE
• faina (80 g)
ou (1)
lapte (1 pahar)
sare
brinza de vaci (100 g)
unt (10 g)
MOD DE PREPARARE
• Din faina, 1/2 ou, putina sare si lapte se amesteca o compozitie pina se omogenizeaza. Se subtiaza cu restul de lapte mestecind mereu, pina cind are consistenta unei smintini subtiri.
• Se ia din aceasta compozitie, se toarna in tigaia speciala cu teflon, fara grasime si se prajeste pe ambele parti, fara sa se rumeneasca.
• Se umplu apoi clatitele cu brinza de vaci amestecata cu jumatate de ou si se rumeneste cu marginile indoite in interior, ca sa nu iasa umplutura.
• Se dau la cuptor ca si budinca de taitei si se lasa in baia de apa 10-15 minute, avind grija sa nu se usuce la suprafata.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu