Retete culinare
INGREDIENTE
Pentru 4 persoane:
• 2 pere
• 3 oua
• 60 g faina
• 50 g svaiter ras
• 50 g cascaval ras
• 300 ml lapte
• 20 g unt
• sare
• piper
MOD DE PREPARARE
• Se incinge cuptorul la 180 grade C si se unge cu unt o forma de budinca.
• Intr-un castron, se amesteca faina cu ouale (unul cate unul), batandu-le usor cu telul, dupa care se adauga laptele putin cate putin.
• Se trece compozitia printr-o sita, se incorporeaza cascavalul ras si se gusta de sare si piper.
• Se curata perele, se taie lamele si se asaza pe fundul formei. Peste ele se toarna laptele cu cascaval, se baga la cuptor si se lasa sa se rumeneasca 35 de minute.
Mod de servire: Budinca se serveste calduta.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu