Retete culinare
INGREDIENTE
• 5-6 oua
• 100 g creier
• o ceapa mica
• 25 g unt sau o lingura de untdelemn
• sare
• piper
• patrunjel
MOD DE PREPARARE
• Intr-o craticioara, ceapa taiata marunt se caleste un minut, in unt sau untdelemn.
• Se adauga creierul de porc sau vitel, taiat in felii de 1 cm grosime si care se vor aseza peste ceapa si se vor cali cate 5 min pe fiecare parte, la foc mijlociu, ca sa nu se arda ceapa.
• Se trage apoi cratita de pe foc, se presara creierul cu un varf de lingurita cu sare, un varf de cutit cu piper si patrunjel taiat marunt si se lasa la cald pe un vas cu apa fierbinte pana se pregateste omleta.
• Creierul se rastoarna peste omleta, aceasta se impatureste in doua si se serveste fierbinte, presarata cu putina branza.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu