miercuri, 4 noiembrie 2009

Ciorba de bucatele

Retete culinare

INGREDIENTE

• 300-400 g carne
• un morcov
• un patrunjel
• 200 g telina
• o ceapa
• 2 cartofi
• 200 g conopida
• sare de lamaie
• un galbenus
• 100 ml smantana
• ulei
• sare

MOD DE PREPARARE

• Carnea taiata in bucatele se pune la fiert in 2 l apa, impreuna cu o lingurita rasa de sare, lasandu-se sa fiarba cca 1 ora.
• Zarzavatul si ceapa rasa se calesc 2 min in 2-3 linguri de ulei, apoi se adauga in supa.
• Cand toate sunt fierte se pun cartofi taiati in cubulete si conopida desfacuta in bucatele si se fierb in continuare 15-20 min, ca sa se moaie toate.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania