Retete culinare
INGREDIENTE
• 0,5 kg carne de porc
• 1-2 oase
• 1-2 cepe
• 2 morcovi
• 1 pastarnac
• 1 radacina de patrunjel
• 1 cescuta orez
• 1,5 l apa
• 2 oua
• 1 lamaie
MOD DE PREPARARE
• Se sparg oasele si se pun la fiert cu apa rece. Se spala carnea, se taie in bucati potrivite pentru patru persoane si se aseaza intr-o oala cu apa la foc.
• Cand clocoteste, se inlatura spuma si se adauga zarzavatul curatat, spalat si trecut prin razatoare. Se lasa sa fiarba, in oala acoperita.
• Cand carnea este aproape fiarta, se adauga orezul curatat si spalat. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute impreuna si se potriveste de sare si acreala.
• Se bate cu ou si se presara cu marar si patrunjel tocate marunt.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu