vineri, 6 noiembrie 2009

Chiftele de varza

Retete chiftele

INGREDIENTE

• 1 kg de varza
• o jumatate pahar de gris
• o jumatate pahar de lapte
• 3 oua
• o jumatate pahar de pesmet
• 3 linguri grasime

MOD DE PREPARARE

• Se curata varza se toaca marunt si se pune in cratita. Se toarna lapte fierbinte se pune pe foc, se acopera cu un capac si se fierbe inabusit cam 30-40 minute.
• Se toarna, treptat, in varza, gris amestecand mereu ca sa nu faca cocolosi si se mai lasa sa fiarba inabusit inca 5-10 minute.
• Se ia apoi cratita de pe foc, se adauga galbenusuri, sare se freaca bine si se lasa sa se raceasca.
• Cand compozitia s-a racit se fac chiftele se dau prin albus de ou si prin pesmet si se prajesc pe ambele parti.

Mod de servire: Chiftelele se servesc cu sos de smantana.

Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania