vineri, 6 noiembrie 2009

Ciorba de fasole verde (varianta 1)

Retete culinare

INGREDIENTE

• 1 kg de fasole verde (eventual congelata)
• 2 morcovi
• 2 radacini de patrunjel (sau una de patrunjel si una de pastarnac)
• un ardei (congelat)
• 2-3 rosii (congelate)
• sare
• smantana
• patrunjel verde

MOD DE PREPARARE

• Morcovii si radacinile de patrunjel se curata, se spala si se taie cubulete sau rotocoale subtiri, ardeiul se taie cubulete, iar rosiile la fel. Se pun in oala cu o lingura de ulei si se calesc putin.
• Se adauga apa si se pune la fiert. Pana da in clocot, se alege fasolea, se curata, se rupe bucati si se spala.
• Daca este congelata, aceste operatiuni nu mai trebuie facute, fiindca fasolea este pregatita. Cand zarzavatul a inceput sa clocoteasca, se pune si fasolea la fiert si se lasa sa fiarba cam o jumatate de ora.
• Se acreste cu bulion sau cu otet.

Mod de servire: Se serveste cu smantana si cu patrunjel verde tocat marunt.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania