Retete culinare
INGREDIENTE
• peste
• 125 g slanina
• 40 g unt
• 3 cepe
• 4 rosii
• o jumatate lingurita sofran
• sare
• piper
• boia
• 250 g orez
MOD DE PREPARARE
• Intr-o cratita cu unt topit se pun slanina taiata in bucatele si cepele tocate marunt. Indata ce incep sa capete o culoare aurie, se pune peste pestele taiat bucatele potrivite.
• Acestea se intorc pe ambele parti iar dupa ce s-au prajit putin se scot si se tin la cald. In aceeasi cratita se pun rosiile taiate in cuburi, sarea, piperul, boiaua si sofranul.
• Se adauga apa si se lasa sa fiarba, la foc mic aproape jumatate de ora. Se pun apoi si bucatile de peste, se lasa totul sa mai dea cateva clocote si se serveste cu orz fiert.
Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu