vineri, 13 noiembrie 2009

Peste cu sos de mere

Retete culinare

INGREDIENTE

• peste (10 felii)
• otet (2 linguri)
• slanina (50 g)
• ceapa (1)
• mere (5)
• smantana (1 pahar)

MOD DE PREPARARE

• Feliile de peste se sareaza si se stropesc cu zeama de lamaie. Slanina se taie in bucatele si se pune intr-o tigaie la foc mic.
• Dupa ce s-a topit putin, in untura fierbinte se pun ceapa taiata pestisorii si feliile de mere curatate de coaja si de simburi.
• Dupa citeva minute se lasa la foc mic. Feliile se vor intoarce pe cealalta parte pentru a se praji uniform.

Indicatie: Inaite de a se servi, se adauga smantana.


Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania