luni, 9 noiembrie 2009

Peste "a Suisse"

Retete culinare

INGREDIENTE

• peste
• unt
• ceapa
• sare
• piper
• vin
• oua

MOD DE PREPARARE

• Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele curatat si spalat.
• Se presara sare si piper, se toarna vinul si dupa ce s-a acoperit pestele cu o hartie unsa cu unt, se lasa la cuptor, la foc mic, cca jumatate de ora.
• Galbenusurile se freaca cu smantana, se sareaza, se adauga verdeata tocata marunt si se toarna peste peste inainte de a-l servi.

Mod de servire: Se serveste cu garnitura: cartofi fierti, taiati in felii rotunde si rondele de lamaie.


Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania