Retete culinare
INGREDIENTE
• o jumatate de telina mica
• 2 morcovi
• o ceapa
• o radacina de pastarnac,
• carne de vita impanata si un os cu sita sau cu maduva
MOD DE PREPARARE
• Fierbeti obisnuit o supa. Strecurati lichidul si puneti-l in alt vas pe foc mic. Intre timp, pregatiti aluat pentru o foaie de taitei din: 1 ou, 2 linguri cu apa calduta, faina, un varf de cutit de sare si 3-4 picaturi de otet.
• Intindeti aluatul si taiati-l in rondele cu un pahar mic (de tuica), apoi taiati morcovii in fasii subtiri (ca taiteii), lungi de 2 cm.
• Luati 1-2 fisii mici de morcovi si introduceti-le prin mijlocul formelor de aluat. Cand supa clocoteste, puneti dintr-o data toate floricelele, acoperiti si dupa 5 minute inchideti focul.
Mod de servire: Serviti supa decorata cu patrunjel verde.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu