luni, 21 decembrie 2009

Cartofi noi cu unt si marar (varianta 1)

Reteta cartofi

INGREDIENTE

• 500 g cartofi noi cat mai mici
• 50 g unt sau untdelemn
• marar

MOD DE PREPARARE

• Cartofii noi, curatati de coaja, se pun intregi in jumatate l apa clocotita cu jumatate lingurita de sare si se fierb 15-20 minute.
• Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se taie in sferturi sau in jumatati si se pun intr-un vas, impreuna cu bucatele de unt, cu marar sau patrunjel taiat marunt.

Mod de servire: Se servesc imediat fierbinti, ca garnitura la diferite fripturi sau la carne fiarta rasol cu diferite sosuri, sau la snitele, ochiuri etc.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania