miercuri, 6 ianuarie 2010

Musaca de varza

Reteta de varza

INGREDIENTE

• 1 varza frumoasa
• 750 g de carne de vaca tocata
• 5-6 linguri smantana
• jumatate kg rosii
• verdeata
• 1 ardei gras
• 3 linguri de grasime
• 1 ceapa mare
• sare
• piper
• zeama de carne
• pesmet

MOD DE PREPARARE

• Carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper si verdeata tocata. Se desface varza, se taie cotorul, se scot foile inlaturand vinele groase si se opareste.
• Se unge apoi o cratita cu untura, se presara cu pesmet, se intind cateva foi de varza si bucati fine de ardei.
• Deasupra se pune un strat de carne tocata, apoi alt rand de foi. Se termina cu un rand de foi peste care se presara pesmet, grasime putina, smantana si sare.
• Totul se pune la cuptor. Cand este gata se scoate si dupa ce s-a racit putin se rastoarna.

Mod de servire: Se serveste cu smantana.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania