sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Sos de smantana cu mustar si rosii

Reteta sos

INGREDIENTE

• smantana (200 g)
• mustar (100 g)
• oua fierte (2)
• lamaie (1)
• sos de rosii (1 cescuta)
• tarhon (1 lingurita)
• patrunjel (1 lingura)
• sare
• piper

MOD DE PREPARARE

• Intr-un castron se freaca mustarul cu smantana pusa treptat, pana se omogenizeaza.
• Se adauga ouale tocate marunt, sosul de rosii, zeama de lamaie si verdeata
• Se amesteca bine, apoi se potriveste de sare si piper.

Mod de servire: Se serveste la rasol, colturasi cu carne sau salate.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania