sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Sos rosu

Reteta sos

INGREDIENTE

• 1 lingura de faina
• 1 radacina de morcov
• 1 patrunjel
• 1 ceapa
• 1 lingura bulion de rosii
• 1,5 linguri de unt sau untura

MOD DE PREPARARE

• O lingura de faina se rumeneste cu aceeasi cantitate de unt sau untura pana capata culoare cafenie.
• Se amesteca apoi cu bulion de rosii si se subtiaza cu 2 pahare supa de carne.
• Se adauga zarzavat si ceapa taiate si usor prajite si se fierbe la foc mic timp de 20-30 minute.
• Dupa aceea se da prin sita se sareaza si se adauga o bucatica de unt proaspat.

Mod de servire: Se va servi la chiftele, carne prajita etc.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania