miercuri, 6 ianuarie 2010

Varza cu smantana

Reteta de varza

INGREDIENTE

• 1 varza
• 150 gr cascaval
• 1 lingura faina
• 2 pahare smantana
• 2 pahare lapte
• 200 g unt
• sare
• 1 lingura pesmet

MOD DE PREPARARE

• Se taie varza in felii groase si se fierbe in apa clocotita cu sare.
• Se scurge bine, se pune intr-o tava smaltuita, unsa cu unt si presarata cu pesmet si cascaval ras.
• Se toarna peste varza laptele amestecat cu smantana si faina, se presara cascaval ras, pesmet si bucatele de unt. Se rumeneste la cuptor.

Timp de preparare: 35 de minute.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania