Reteta budinca
INGREDIENTE
• carne de porc (125 g)
• carne de berbec (375 g)
• sare
• oua (5)
• paine (75-100 g)
• ciuperci
• bulion (3 linguri)
• smantana (3 linguri)
• branza rasa (2 linguri)
MOD DE PREPARARE
• Carnea taiata in bucati mici se amesteca bine cu sare, boia, ou, paine inmuiata in lapte si ciuperci tocate. Toata compozitia se pune intr-o cratita unsa cu grasime si se lasa in cuptor cca 40 de minute.
• Ouale fierte se taie in felii, se aranjeaza pe deasupra budincii atunci cand aceasta este aproape gata.
• Din smantana, bulion si brinza rasa pregatim un sos picant pe care-l turnam peste budinca.
• Se mai lasa cratita 10 minute in cuptor, apoi se serveste mancarea fierbinte, cu salata sau muraturi.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu