duminică, 21 februarie 2010

Iepure si curcan cu morcovi in aspic

Retete cu carne

INGREDIENTE

Pentru 8 persoane:
• morcovi 750g
• carne curcan 500g
• carne iepure 500g
• gelatina
• vin alb sec
• 2 cepe
• 2 foi dafin
• sare
• piper
• vegeta
• nucsoara

MOD DE PREPARARE

• Carnea se fierbe cu legume vin condimente cand au fiert se scot leg se taie cilindri, supa se adauga vegeta si gelatina.
• Se da intr-un clocot si se strecoara peste carne si morcovii(carnea in parti si morcovi la mijloc)
• Se pune intr-un bol mic sau pe o salatiera si se pastreaza la rece.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania