duminică, 21 februarie 2010

Bors de miel

Reteta bors

INGREDIENTE

• 1 kg de carne de miel cu os
• 250 g ceapaBors de miel
• 200 g ceapa verde
• 100 g morcovi
• 150 g telina
• 1 l bors
• 30 g leustean
• sare

MOD DE PREPARARE

• Dupa ce se portioneaza, carnea de miel se opareste, dupa care se trece sub jet de apa rece.
• Pentru intarirea gustului se poate folosi si capatana de la miel care se va crapa si se va lega pentru a nu se imprastia creierul in bors.
• Dupa ce se vor curata morcovii si telina, se vor taia bastonase de 2 cm si se pun la fiert in apa rece cu sare. Se adauga ceapa tocata marunt, dupa care se pun si bucatile de miel.
• Cand carnea este aproape fiarta se adauga borsul care a fost in prealabil dat in fiert si strecurat si ceapa verde care a fost taiata in bastonase si trasa in ulei.
• Se lasa sa dea in cateva clocote, dupa care se ia oala de pe foc, se adauga leusteanul tocat marunt si se acopera.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania