luni, 21 decembrie 2009

Macaroane cu ciuperci

Reteta spaghete

INGREDIENTE

• 300 g de macaroane
• 100 g de salam
• 4 linguri de ciuperci (din conserve)
• 3 linguri cu varf de unt
• 2 linguri cu telemea rasa
• piper
• sare
• patrunjel verde

MOD DE PREPARARE

• Taiati salamul si ciupercile in felii subtiri mici, inabusiti ciupercile intr-o craticioara cu unt.
• Separat, fierbeti macaroanele, scurgeti-le bine de apa si puneti-le intr-un vas rezistent la foc, uns cu unt.
• Combinati macaroanele cu salam, ciuperci si telemea rasa.
• Potriviti de sare si de piper, apoi puneti vasul in cuptorul fierbinte.

Mod de servire: Serviti preparatul decorat cu patrunjel verde.


Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania