duminică, 10 aprilie 2011

Deliciul Contesei

Reteta branza

INGREDIENTE
Pentru 2 persoane:
• 4 cartofi mijlocii
• 3 galbenusuri
• 3 linguri de smantana
• 2 linguri de cascaval ras

MOD DE PREPARARE

• Se curata cartofii de coaja, se taie in cubulete ca pentru piure si se pun la fiert in apa cu putina sare.
• Cand sunt bine patrunsi, se scurg de apa, se trec prin sita si se amesteca cu galbenusurile de ou, smantana si cascavalul ras.
• Se formeaza cu o lingura cocoloase sau se fac cu cornetul de rozete care se asaza pe tava din aragaz, unsa cu grasime.
• Se baga in cuptor si se coc 20 de minute, pana se auresc.
• Se presara, la alegere, cu boia sau cu chimen pisat si se servesc calde.

Indicatie: Merg servite cu bere.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania